duminică, 8 iunie 2008

Brienz

Azi dimineata pe la 2 am intrat in Elvetia dupa un drum f. obositor, vamesii din Lichtenstein ne-au verificat pe calculator pasapoartele, la fel facusera si austriecii la Nickelsdorf,prima lor vama , redeschisa doar pe timpul lui Euro 2008. Elvetia? Minunata!! Bine am revenit acasa!
Traseul: plecati de alaltaseara la 9 ...Iasi - Borsec (pierdut 2 ore la 1 noaptea din cauza unui accident super nasol,cu oameni intinsi-aruncati pe sosea, 5 betivi intr-o Dacie s-au izbit de un parapet, una din tipe urla, alti doi nici nu stiu daca mai traiesc la ora asta)- Toplita-Reghin-Cluj-Bors-Debrecen-M3 . In Hu bineinteles ca m-au oprit imediat dupa vama, controlat actele...si-atat..... apoi vizitat Budapesta-Parndorf-Salzburg, vazut stadionul din ext, la fel si la Innsbruck -Tivoli - ambele sunt la autostrada... dormit 3 ore in masina undeva inainte de Lucerna...si iate-ne aici ...camping Aaregg>> http://www.aaregg.ch/ bungalow-urile alea "Cottage" 6 pers 7 nopti 800 euro baie dus tv satelit minibucatarie 3 dormitoare terasa si internet wi-fi gratis ...ca de-aia stau acu la terasa si scriu asteptand sa inceapa Austria-Croatia.
...azi vazut Brienzul si un tur de lac cu steagul de masina si fularul cu Ro pe exterior, pe la Interlaken si pana la poalele lui Jungfrau. pozele imediat ce le descarcam. aaaa e plin de olandezi toata zona....maine e ziua cea mare si pt noi .Debutam!

Hai Romaniaaa!






continuare >>> Foto

Niciun comentariu: