luni, 15 septembrie 2008

Ziua 15 Bălgarija & drumul spre casa.

Pomorie. Sambata 13 septembrie 2008.Ultimul w-e liber. Trezit de dis-de-dimineata pentru necesitati fiziologice.Servisem vin rosu bulgaresc pana au inchis toate crâşmele. Macar geamurile de la masina erau aburite si din exterior nu se vedea harmalaia dinauntru. Oricum gasisem pozitia optima pe bancheta din spate asa ca n-am simtit deloc cum a trecut noaptea. De banii de cazare am avut de beut pana acasa la Iasi.
So...verificat ca mai era loc de 20-30 poze(din totalul de 2 stickuri,mici e drept,plus 3 sim-uri)..... vazut pe zi statiunea, un pic in paragina, multe tipe pe strazi, preturi la paine, lapte, ziare mai mici ca in Ro.






In spate parcarea si hotelul unde s-a innoptat



La drum si urma Sunny Beach pentru...baia de dimineata, prima din M. Neagra













Sus aveti preturile de la hotelul de jos, pe malul marii, piscina, chiar arata bine de tot pe dinafara. pentru euro impartiti la 2 ( 1 euro = 1.94-1.96 leva)












Balkan Tour (Holidays)a ajuns si la Sunny Beach - Bulgaria! Mamaia lor, dar la jumatate de preturi si cu multi-multi englezi si nemti. Pe plaja raportul bulgari-straini era de unu la unu .








Un pic de autostrada inainte de Varna









...si un pic de periferie in Varna










Albena, revenire la un an distanta, ultima baie in mare de anul asta. :(











Acasaaaaaaaaa!!!Vama Veche(sau ar trebui repetat primul cuvant?? ) politistul roman se uita la pasaport cica: "aaaa veniti din Turciaaa!! Vacanta-Excursie.." apoi ii cade fata cand vede vizele imense de Albania. Curios sa afle cum e pe-acolo...



Intram in Romania. Un mic popas de 5 minute in drum.2 Mai sau Vama Veche. Dintr-o masina alaturata razbat ritmuri de manele.La radio se anunta valuri de friguri, nush ce coduri de culori, Mitica acuza federatia ca se aduc nush ce prostituate prin cantonamente, Jiji isi baga ---- in DNA intr-o declaratie televizata....aud ca timisoara e penalizata(asta e de bine:) ).... la o nunta de tigani interlopi mascatii aresteaza mirele si cativa dintre nuntasi...yeeee Asta inseamna chiar ca am ajuns acasa!








Costinesti:). Ar fi fost primul an din ultimii 14-15 cand as fi lipsit. Vedeti: ala nou e tot acolo! :)













Vedeti: Aia veche e tot acolo ! :)





Cred ca eram singurii fericiti din statiune. Restul posomorati, abatuti, cu frigul in oase, vant ,gunoaie, locatii parasite, inchise,destule strazi pustii. Noi veseli, bucurosi, parca aveam secretul nostru...


slideshow cu pozele din " bucăţica" aia de Turcia si "Bulgaria":





Turkiye postare anterioara <<< >>> next Balcaniada 2008 Epilog

Niciun comentariu: